Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Diner for Friends op de Ark

Diner for Friends op de Ark

Thema Bouwen met WATER

Ziek worden van water….

Geen water beschikbaar……

Veel mensen in ontwikkelingslanden hebben deze zorg dagelijks! Samen met u kunnen we daar verandering in brengen.

Op 20 maart bent u van harte welkom op de Ark van Noach, Dorcas zal daar gedurende een afwisselend programma u inzicht geven in het werk wat we verrichten. Maar nog belangrijker : een project  wat er is om de problemen rondom water te verhelpen, te presenteren.

Johan Huibers, initiatiefnemer en bouwer van de Ark van Noach, zal een rondleiding verzorgen voorafgaand aan het programma. Gedurende de avond zal Johan een presentatie geven over De Bouw van de Ark en de relatie met water.

De oprichter van Dorcas, Dirk-Jan Groot, zal u meenemen langs een aantal projecten die hij bezocht heeft. U kunt zich voorstellen dat 35 jaar reizen en werken voor Dorcas een mooie maar ook indrukwekkend verslag zal opleveren.  De muzikale omlijsting is in handen van Polina en ….  2 professionele, conservatorium geschoolde, muzikanten.

Het programma duurt van 17.00 tot circa  22.30 uur. Op de unieke locatie, De ark van Noach wordt met  een eveneens uniek alcoholvrij drankassortiment een kwalitatief uitstekend driegangen diner geserveerd

U kunt voor 500 euro per tafel als gastheer/gastvrouw 7 mensen uitnodigen, op dit evenement.

Laat deze kans niet lopen om als vriend van Dorcas deze avond mee te maken.

Wij zien u graag op 20 maart. Wilt u zich a.u.b. wel eerst even aanmelden voor het “Dorcas Diner for  Friends op de Ark”

Wanneer?
20 maart 2015 van 17.00 tot 22.30 uur
Organisator
Dorcas
Locatie:
De Ark van Noach
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.