Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pianoduo Scholtes en Janssens met Hans en Grietje (4+)

Pianoduo Scholtes en Janssens met Hans en Grietje (4+)

Het spannende sprookje van Hans & Grietje wordt op zondag 22 maart op muzikale wijze uitgevoerd. Een prachtig sprookje, naar de opera van Engelbert Humperdinck. Drie zangers, Tamar Niamut, Ellen van Beek en Jeroen de Vaal, en het pianoduo Scholtes & Janssens brengen het verhaal naar Ketel 1 in het Energiehuis. Aanvang 15.00 uur.

Broer en zus komen al wandelend en dansend, met lege magen, bij een wel heel bijzonder huisje terecht. Er liggen de meest heerlijke taartjes en lekkernijen. Hans en Grietje beginnen naar hartenlust te snoepen. Van wie is dat huisje?? Toch niet van de heks? Zal de heks hen te pakken krijgen? Of zijn Hans en Grietje haar te slim af?

Pianoduo Scholtes & Janssens piano vier-handig; Ellen van Beek (Hans) mezzosopraan; Tamar Niamut (Grietje) sopraan; Jeroen de Vaal (heks) tenor; Lestari Scholtes verteller  

Kaarten á €  5,00 t/m 15 jaar (€ 10,00 ouder) op www.muziekstroomdordrecht.nl

Wanneer?
22 maart 2015 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekstroom
Locatie:
Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.