Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Avond over gezond eten met Bas van de Goor

Avond op 22 april over gezond leven
met diabetes, met Bas van de Goor

De Diabetes Vereniging Nederland (DVN) organiseert samen met het Diabetescentrum van het Albert Schweitzer ziekenhuis een inspirerende informatieavond over een gezonde leefstijl voor diabetespatiënten. Die wordt gehouden op woensdag 22 april in het Auditorium van de ziekenhuislocatie Dordwijk, van 19.30 uur tot 22.00 uur. De entree is gratis, maar aanmelden is wel nodig: dit kan op www.asz.nl.

Bijzondere gastspreker is Bas van de Goor, topvolleyballer en zelf diabetespatiënt. Met zijn ‘Bas van de Goor Foundation’ zet hij zich in voor een gezonde leefstijl voor mensen met diabetes. Internist Ruud van Leendert ondersteunt deze missie van harte. Hij licht vanuit medische invalshoek toe waarom gezonde voeding en beweging zo essentieel zijn voor diabetici.

Diëtiste Sandra van Gils geeft informatie over het koolhydraatbeperkt dieet. Tijden de inloop en in de pauze is er een mini-informatiemarkt met onder meer informatie over sporten, wandelen speciaal voor diabetici en gezonde voeding. Patiëntenvereniging DVN is aanwezig met een eigen informatiekraam en ervaringsdeskundigen.

Wanneer?
22 maart 2015 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Diabetes Vereniging Nederland
Locatie:
Albert Schweitzer Ziekenhuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.