Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open repetitie Jongerenkoor Challenge

We willen nog steeds nieuwe leden. Daarom op 22 maart aanstaande een open repetitie. Je komt toch wel kijken? :) En neem gezellig vrienden/vriendinnen mee!We zoeken enthousiaste zangers, vooral mannen en sopranen, die Challenge willen komen versterken. We zijn dan wel het meest gevraagde (jongeren-)koor uit de Drechtsteden, dat willen we wel zo houden! We blijven dus op zoek naar nieuwe mensen.Je kan elke repetitie komen kijken natuurlijk, maar deze keer maken we er iets speciaals van.Kom 22 maart 2015 kijken, meedoen en kijk daarna of je lid wilt worden van dit hele enhousiaste koor.19.00 uur beginnen we! Tot dan toch?
Wanneer?
22 maart 2015 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge
paul_zoetemeijer@hotmail.com
Locatie:
De Rank, Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.