Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwe cultuurnacht ‘Lichtzinnig’

Nieuwe cultuurnacht ‘Lichtzinnig’

Op zaterdag 28 maart gaat de zomertijd in. Om die reden zetten de culturele smaakmakers van Dordrecht de binnenstad tot in de kleine uurtjes in de spotlights. Onder de naam Lichtzinnig vindt een avondvullend theatraal en muzikaal programma plaats. Georganiseerd door tal van culturele smaakmakers: Schouwburg Kunstmin, Muziektheater Hollands Diep, Poppodium Bibelot, Dordrechts Museum, Cinema The Movies, Berckepoort, Dolhuis, Gett Magazine, Take Part en Merz Dordrecht.

Divers programma op culturele locaties
In Machine 3 in het Energiehuis staat een vitale bewerking van de verboden liefde van Romeo en Juliet centraal. In Schouwburg Kunstmin kan de bezoeker zich in een uitbundige, volwassen speelgoedwereld wanen, in de Foyer zijn films te zien met de highlights van Hollands Diep. Gett Magazine en Take Part hacken het Dordrechts Museum en DJ Chantelle tekent live in The Movies. Merz biedt een divers programma van dichtkunst tot elektronische muziek. Na de stille filmconcerten is er in de foyer van de Berckepoort Dansen voor Gevorderden. Eindig de avond dansend in Bibelot tijdens de electro/house clubnacht Nightshift. Het complete programma staat op www.lichtzinnig-dordrecht.nl.

Passe Partouts  
Het is mogelijk om voor €15,00 een passe-partout aan te schaffen. Deze passe-partout geeft toegang tot alle evenementen en is inclusief een warm glas Glühwein en een kop linzensoep. Tickets zijn te koop via www.energiehuis.net, bij de centrale kassa van het Energiehuis of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.

Wanneer?
28 maart 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Tal van culturele Smaakmakers
Locatie:
Energiehuis in Machine 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.