Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

The Few in Cafe de Noot

The Few in Cafe de Noot

DORDRECHT - Zondagmiddag 29 maart a.s. om 16:00 u speelt THE FEW in café de Noot. The Few was ooit één van de beste coverbands uit de regio. Wat ooit in 1989 begon eindigde zo’n 20 jaar later. Gedurende die periode speelden The Few menig zaal plat met hun aanstekelijke mix van pop, rock en blues. Naast feesten en partijen was de band vooral te horen in cafe’s en clubs als Bibelot in Dordrecht en Plan C in Rotterdam. Ook Radio Rijnmond omarmde de band destijds na hun overdonderende optreden tijdens de Platina Plug.

In 2012 kwamen alle bezettingen nog een maal bij elkaar tijdens een reünie-concert en gaf men - alvorens het totaal uitverkocht Bibelot voorgoed haar deuren sloot - een knallende ruim drie uur durende show. Zo heel af en toe speelt The Few nog weleens, zoals bijvoorbeeld afgelopen November 2014 in het Dolhuis tijdens de Quizfinale-avond van de Stichting Samball.

Café de Noot is enorm trots dat zij deze bijna legendarische band, die heel veel Dordtenaren aan het swingen heeft gekregen, op hun kleine podium te mogen verwelkomen! Zondag bestaat The Few uit zanger Elroy Schaap , Edwin In T Veld op gitaar, Ton van der Kolk op de bas en Jeroen Bakx neemt plaats achter het drumstel.

Café de Noot is gevestigd aan de Grote Markt te Dordrecht en de entree is gratis. Vergeet zondag je klok niet aan te passen en wees op tijd want om 16u stipt trapt The Few af voor een potje onvervalste rock

Wanneer?
29 maart 2015 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cafe de Noot
Locatie:
Grote Markt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.