Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Computercursussen voor vrijwilligers

Computercursussen voor vrijwilligers

Op dinsdag 31 maart 2015 starten de cursussen Computergebruik voor starters (Windows 7) en Word voor beginners. Deze worden gegeven door het SSKW en vinden plaats in het Vrijwilligershuis Drechtsteden te Dordrecht op de Spuiweg 93.

Steeds vaker computer nodig
Veel vrijwilligers ervaren dat de computer steeds belangrijker is geworden. Kun je bijvoorbeeld niet mailen, dan is dat best lastig, voor jezelf én voor de organisatie. Wie over de drempel wil stappen en er tóch eens aan wil beginnen, kan zich opgeven voor deze starterscursussen. Men maakt kennis met internet, e-mail, mappenbeheer en Word. Meer informatie is te vinden op ondergenoemde website.

Aanmelden
De cursussen vinden plaats in het Vrijwilligershuis, Spuiweg 93 in Dordrecht. Aanmelden bij voorkeur via de website www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl/academie. Als dat niet lukt, kan men bellen naar telefoonnummer 078-2000223, langskomen op de Spuiweg, of -voor wie dat al kan- mailen naar sharmila.soekhram@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl. Geïnteresseerden wordt verzocht zich zo spoedig mogelijk aan te melden en te betalen.

Wanneer?
31 maart 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
SSKW/Vrijwilligershuis
Locatie:
Spuiweg 93
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.