Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Reparatie én Taxatie(goud/zilver/munten/postzegels) in Repair Café

Reparatie én Taxatie(goud/zilver/munten/postzegels) in Repair Café
Aanstaande zaterdag 16 mei wordt in wijkcentrum StaPal, in het centrum van Dordrecht weer een Repair Café georganiseerd. Naast de hulp die onze vrijwilligers bieden met het repareren van uiteenlopende spullen kunnen de bezoekers deze Repair Café zaterdag, ook hun meegebrachte waardevolle bezittingen laten taxeren! Er zijn namelijk twee taxateurs, als speciale gast, aanwezig voor het taxeren van goud, zilver, munten en postzegels.
 
Voor taxatie van goud en/of zilver is aanwezig: een medewerker van Juwelier van Leeuwen 
Voor taxatie van munten en postzegels is - tussen 12.00 - 14.00 uur - aanwezig: Dhr. Ph. Krokol 
 
Ons Repair Café is op de eerste plaats bedoeld om mensen bewust te maken niet te snel spullen weg te gooien die (mogelijk) nog gerepareerd kunnen worden. Bovendien leer je door te kijken en door mee te helpen repareren. Maar ons cafe is ook bedoeld voor kennismaking en gezelligheid. Daarom vinden we het leuk om ook eens iets extra's aan te bieden aan onze bezoekers. Een taxatie en/of reparatie is gratis, maar een kleine vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Je kunt in het Repair Cafe terecht voor het (samen) repareren van o.a. fietsen, computers, kleding, huishoudelijke apparaten, meubels, poppen en boeken.
 
Repair Café Dordrecht wordt elke 3e zaterdag van de maand, van 11.00 tot 15.00 uur georganiseerd in 
wijkcentrum Sta-Pal, Otto Dickeplein 1 (tegenover Veer-Merwekade) in het centrum van Dordrecht.
 
Let op! In de zomermaanden Juli en Augustus is het Repair Café Dordrecht gesloten!
 
Wanneer?
16 mei 2015 van 11.00 tot 15.00 uur
Organisator
Repair Cafe
Locatie:
Repair Cafe
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.