Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vakantieactiviteit Weizigt: Bezig met bijen

Vakantieactiviteit Weizigt: Bezig met bijen

Datum, tijden en locatie:

Datum: dinsdag 11 augustus

Tijden: 10.00 uur - 11.00 uur

Locatie: Theater

Omschrijving:

Onze imker legt je tijdens deze vakantieactiviteit van alles uit over het bijzondere bijenvolkje. Je brengt een bezoekje aan de bijenstal en je mag je eigen kaarsje van bijenwas rollen.

Kosten:

Deze workshop kost €7,50 en er kunnen per workshop maximaal 15 kinderen meedoen dus meld je op tijd aan.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan een van deze activiteiten? Meld je dan altijd eerst even aan. Dit kan door een mailtje te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of je in te schrijven bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij (woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag geopend). Geef dan je gegevens (naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres) en aan welke activiteit je wilt deelnemen aan ons door. De betaling vindt plaats bij aanvang van de activiteit. Weizigt beschikt niet over een pinautomaat dus graag contant en gepast betalen.

Heel veel plezier deze zomervakantie!

Tot snel bij Weizigt!

Wanneer?
11 augustus 2015 van 10.00 tot 11.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
weizigt@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.