Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vakantieactiviteit Weizigt: Workshop Junior Dierverzorging VOL

Vakantieactiviteit Weizigt: Workshop Junior Dierverzorging VOL

Datum, tijden en locatie:

Datum: woensdag 15 juli, 29 juli en 12 augustus - VOL

Tijden: 09:00 uur - 11:30 uur

Locatie: Stadsboerderij

Omschrijving:

We starten met een leuke presentatie over de dieren op de Stadsboerderij. Daarbij leer je van alles over het gedrag en hoe je daar mee om moet gaan. Daarna gaan we alles wat je geleerd hebt oefenen; we gaan de dieren voeren, verzorger en buiten in de weide zetten. Ook gaan we ervoor zorgen dat de stallen en hokken weer lekker schoon zijn zodat de dieren later op de dag weer fijn naar binnen kunnen. Als er nog tijd over is gaan we de dieren verwennen met een borstelbeurt. Aan het einde van de workshop krijg je een echt certificaat mee naar huis en mag je jezelf junior dierverzorger noemen!

Kosten:

Deze workshop kost €10,- en er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen dus meld je op tijd aan.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan een van deze activiteiten? Meld je dan altijd eerst even aan. Dit kan door een mailtje te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of je in te schrijven bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij (woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag geopend). Geef dan je gegevens (naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres) en aan welke activiteit je wilt deelnemen aan ons door. De betaling vindt plaats bij aanvang van de activiteit. Weizigt beschikt niet over een pinautomaat dus graag contant en gepast betalen.

Heel veel plezier deze zomervakantie!

Tot snel bij Weizigt!

Wanneer?
12 augustus 2015 van 09.00 tot 11.30 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
weizigt@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.