Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Beiaardconcert door Gideon Bodden

Beiaardconcert door Gideon Bodden

De stadsbeiaardier van Amsterdam, Hilvarenbeek en Schoonhoven speelt op donderdag 20 augustus 2015 op de stadhuistoren en op de Grotekerkstoren werken van Johannes Brahms,  Olivier Messiaen en Maurice Ravel. Zo klinken deze avond schitterende walsen en bekende liederen van Brahms.

Ook de bekende klassiekers van Ravel hoort u deze avond. Voor de liefhebber klinken er ook 2 werkjes van de componist Olivier Messiaen vanaf de toren van het Stadhuis. Naast zijn werk als beiaardier geeft Bodden les op de Nederlandse Beiaardschool en is hij als adviseur betrokken bij diverse restauraties van historische beiaarden.
Gideon Bodden heeft diverse beiaard concoursen gewonnen.
 
Het programma is als volgt:
 
Donderdag 20 augustus 19.00 uur               Stadhuistoren
                                                                      Concert door Gideon Bodden
                                                                      19.45 uur Grote Kerkstoren
                                                                      Handluiden voor vrijwilligers
                                       20.00 uur                Grote Kerkstoren
                                                                      Concert door Gideon Bodden          

Wanneer?
20 augustus 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Grote Kerk
Locatie:
Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.