Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Waanzinnig leuke voetbaldagen bij GSC/ODS

Waanzinnig leuke voetbaldagen bij GSC/ODS

Van 18 t/m 20 Augustus (in de zomervakantie) organiseert GSC/ODS voor jongens én meisjes uit de omgeving van Dordrecht de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie.

3 dagen plezier maar wel thuis slapen
Het speciaal voor de Clubvoetbaldagen ontwikkelde trainingsprogramma zorgt ervoor dat elke voetballer op zijn of haar niveau volop geniet van deze voetbaldagen. Na de ochtendtraining staat er een heerlijke lunch klaar en natuurlijk is er ook veel ruimte voor gekkigheid en animatie.

Veilige, sportieve opvang in de vakantie
Voor ouders is het fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van GSC/ODS. De trainers zijn extra klaargestoomd om de kinderen van 9.00 tot 17.00 sportief te ontwikkelen. Wat wil je nog meer in je vakantie?

Open inschrijving
Met professionele voetbaldagen bij meer dan 60 KNVB clubs is Clubvoetbaldagen de grootste aanbieder van voetbaldagen in Nederland. Om in te schrijven bij GSC/ODS hoef je geen lid te zijn van GSC/ODS. Iedereen kan meedoen! Schrijf je nu alleen of met je teamgenoten in via http://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-GSCODS/ want VOL is echt VOL!

Wanneer?
Van 18 augustus 2015 00.00 uur tot 20 augustus 2015 00.00 uur
Organisator
GSC/ODS
Locatie:
GSC/ODS
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.