Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerfeest bij Kandelaarkerk

Zomerfeest bij Kandelaarkerk

Net als voorgaande jaren organiseert Kinder- en Tienerclub Stadspolders in en om de Kandelaarkerk aan het Van Eesterenplein 230 een groots zomerfeest met dit jaar het thema: DE BOUWPLAATS.

Op 20, 21, 22 augustus zijn alle kinderen van 4 tm 12 jaar in de ochtenden uitgenodigd. Donderdag en vrijdag worden de kinderen van 10 tot 13 uur vermaakt met een spannend verhaal, poppenkast, knutselen, timmeren, spelletjes, vossenjacht, zingen en muziek.

Zaterdagochtend zijn de kinderen met hun ouders welkom op de afsluitende feestochtend van 10-13. Op deze wijze maken de kinderen op een ontspannen manier kennis met het christelijk geloof de bijbel en de kerk. De kinderen kunnen elke dag binnenlopen en gratis meedoen, op de website is de kleurwedstrijd te vinden. Ook dit jaar zijn de tieners uitgenodigd op de tieneravonden. Op donderdag en vrijdagavond van 19:30 - 21:30 uur is er een gevarieerd programma met spel, muziek, film, chillen, snacks en een serieus gedeelte.

Voor meer informatie Marieke Schenkel 06 - 466 13 998 en tijdens de actie Kandelaarkerk 078-6168213 zie ook www.kerkindordt.nl.

Wanneer?
Van 20 augustus 2015 00.00 uur tot 22 augustus 2015 00.00 uur
Organisator
Kandelaarkerk
Locatie:
Van Eesterenplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.