Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomer Sale bij de Sterrenlanden

Zomer Sale bij de Sterrenlanden

Bij Het Spectrum, locatie De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4 is er zaterdag 29 augustus Zomer Sale. De Zomer Sale is te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur.

Bezoekers kunnen tijdens de Zomer Sale volop profiteren van diverse aanbiedingen zoals de laatste zomerkleding en zomerschoenen. Uiteraard is er weer koffie met wat lekkers en ontbreken de heerlijke zelfgemaakte erwtensoep en slaatjes ook niet. Ook is onze tweedehandswinkel, De Koopjeshof, geopend voor bezoekers. In de winkel vindt u nieuwe najaarskleding. De opbrengst van de Voordeelmarkt komt ten goede aan de bewoners van De Sterrenlanden, onderdeel van Het Spectrum.

Wanneer?
29 augustus 2015 van 10.00 tot 14.00 uur
Organisator
Het Spectrum
Locatie:
De Sterrenlanden
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.