Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

10 jaar Young Life Nederland

10 jaar Young Life Nederland

10 jaar Young Life Nederland
 
Op 24 augustus worden wij 10 jaar!
Dit willen we met oude en nieuwe bekenden vieren op zaterdag 29 augustus.

Graag nodigen we je uit voor ons BBQ Straatfeest / Reünie, 'YL-Style'.
We zullen herinneringen ophalen en vooruitblikken, maar gieten daar natuurlijk wel een Young Life sausje overheen.

Opgeven kan door uiterlijk 24 augustus - onze feitelijke verjaardag - een mail te sturen naar info@younglife.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen je komt en neem een bijgerecht (stokbrood, salade, hapjes, oid) mee. Je hoeft niet te vertellen wat je meeneemt, verras ons en de andere gasten maar. Wij zorgen voor het vlees en het drinken.
 
De details:
Wat? BBQ Straatfeest-Reünie
Waarom? Viering 10-jarig bestaan Young Life NL
Wanneer? 29 Augustus 2015
Hoe laat? Inloop v.a. 16.00 uur, einde circa 21.00 uur
Waar? Bonfire, Wijnstraat 117, Dordrecht
Parkeergelegenheid (betaald) in de directe omgeving, o.a. aan de Kuipershaven

Ter bestrijding van onze onkosten is er die dag een mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven. Overmaken mag ook (voor- of achteraf), naar NL02RABO0113384289 (Rabobank) tnv Young Life Nederland te Dordrecht o.v.v. 'gift 10-jarig bestaan' of klik hier.

Wanneer?
29 augustus 2015 van 16.00 tot 21.00 uur
Organisator
Bonfire Dordrecht
Locatie:
Wijnstraat 117
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.