Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Presentatie vier nieuwe boeken

Presentatie vier nieuwe boeken

Op dertig augustus stelt uitgeverij Liverse een viertal nieuwe boeken voor van drie Dordtse auteurs. In galerie De Compagnie, aan de Kuipershaven 21, treden Patrizia Filia, Kees Klok en Peter M. van der Linden voor het voetlicht. Zij zullen lezen uit eigen werk, waarna er gelegenheid is om, onder het genot van een hapje en een drankje, gekochte boeken te laten signeren. De presentatie is in
handen van Jan van der Geer, proza-redacteur bij Liverse.

Voor meer info, klik hier.

Wanneer?
30 augustus 2015 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Uitgeverij Liverse
Locatie:
Galerie de Compagnie Kuipershaven 21
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.