Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De sierlijke wereld van Sybold van Ravesteyn

De sierlijke wereld van Sybold van Ravesteyn

Lezing door biograaf Kees Rouw op woensdag 2 september
Het culturele seizoen begint op woensdag 2 september bij het Nationaal Onderwijsmuseum met een lezing door Kees Rouw over de sierlijke wereld van Sybold van Ravesteyn. De komende periode staan op de culturele agenda onder meer praatjes bij bijzondere objecten uit de collectie, taxatiemiddagen, de Nationale Week van het Onderwijs en elke eerste woensdag van de maand is er een lezing in gebouw De Holland.

Voor meer info: klik hier.

Wanneer?
2 september 2015 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Onderwijsmuseum
Locatie:
Onderwijsmuseum
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.