Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Landelijke conferentie 50+power

Landelijke conferentie 50+power

Landelijke conferentie 50+power op 3 september 2015 in Dordrecht

De betekenis van zelforganisaties voor de positie van 'oudere' werkzoekenden op de arbeidsmarkt De werkloosheid onder 'ouderen' is een hardnekkig probleem: als zij eenmaal zonder werk zijn geraakt komen velen moeilijk of niet meer terug in een baan. Naarmate de situatie van werkloosheid langer duurt wordt het perspectief geringer. In het hele land zijn inmiddels groepen gemotiveerde en ondernemende 50-plussers
actief die op allerlei manieren proberen elkaar weer aan een plaats op de arbeidsmarkt te helpen. Zij zijn hierin behoorlijk succesvol.

Deze zelforganisaties hebben besloten tot de oprichting van een landelijk platform om hun succesvolle activiteiten met elkaar te delen. Zij nodigen landelijke en lokale politici, UWV, Sociale Diensten, werkgevers- en werknemersorganisaties uit gebruik te maken van hun mogelijkheden en ervaringen.

Klik hier voor meer info.

Wanneer?
3 september 2015 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
50+
Locatie:
Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.