Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Up: Seizoensopener Bibelot & Popcentrale

Open Up: Seizoensopener Bibelot & Popcentrale

Op zaterdag 5 september presenteren beide popinstellingen het festival Open Up. Onder andere Rats On Rafts, Sue The Night, The Deaf, De Likt en DeWolff geven een preview van het komende jaar in Bibelot en de Popcentrale. Met de toevoeging van lokale bands is de line-up compleet.

Complete line-up
Eerder werd bekendgemaakt dat grote namen The Deaf en DeWolff met de veelbelovende nieuwkomers Sue The Night, De Likt en Rats On Rafts op het programma staan. Met de toevoeging van lokale helden Dead Company, Sun Rider, Trickless, The Empyrean, Stiknaats, EndoJura en The Janissaries is de line-up nu compleet. Verwacht een afwisselend festival met garage en punk, moderne roots en folk, post punk en funky beats.

Sfeer proeven                                                                       
Tijdens Open Up kunnen bezoekers de sfeer van het nieuwe seizoen proeven. In de Main, Power en Talent Stage word je verrast door veelbelovende acts en aanstormend talent.

Ticketinformatie
Tickets: €18,50. CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis (open: maandag t/m woensdag van 15.00 uur tot 18.00 uur, donderdag t/m zaterdag van 15.00 uur tot 20.30 uur) of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.

Wanneer?
5 september 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Popcentrale en Bibelot
Locatie:
Energiehuis
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.