Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Instaprondleiding Klein! in Huis Van Gijn

Instaprondleiding Klein! in Huis Van Gijn

Instaprondleiding Klein! in Huis Van Gijn
Ontdek in de tentoonstelling Klein! het grote wonen rond 1900

Tapijten zo groot als luciferdoosjes, bedden die in je handpalm passen en theekopjes kleiner dan een overhemdknoopje. Tijdens de instaprondleiding KLEIN! op zaterdag 5 september stap je in Huis Van Gijn binnen in een miniatuurwereld van 19de-eeuwse poppen, poppenhuizen en poppenspullen.
Verbaas je tijdens de route door de tentoonstelling over de realistische miniatuurweergave van het wonen rond 1900. Voor het eerst zijn de exclusieve poppenobjecten niet alleen in de tentoonstellingsruimtes te bewonderen, maar ook in een speciale pop-up route door de historische museumwoning.

Zaterdag 5 augustus l 14.30 uur l Huis Van Gijn l € 3,50, exclusief museumentree l Ticketverkoop: www.dordrechtsmuseum.nl/tickets of bij de balie op de dag zelf.

Wanneer?
5 september 2015 van 14.30 tot 14.30 uur
Organisator
Dordts Museum
+31 (0)78 770 5320
e.kara@dordrecht.nl
Locatie:
Nieuwe Haven 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.