Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Beginners computercursus voor vrijwilligers

Beginners computercursus voor vrijwilligers

Op dinsdag 8 september 2015 start de cursus Computergebruik voor starters (Windows 7). Deze wordt gegeven door het Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk (het SSKW) op de Spuiweg 93 in Dordrecht.

Steeds vaker computer nodig
Veel vrijwilligers ervaren dat de computer steeds belangrijker is geworden. Kun je bijvoorbeeld niet mailen, dan is dat best lastig, voor jezelf én voor de organisatie. Wie over de drempel wil stappen en er tóch eens aan wil beginnen, kan zich opgeven voor deze starterscursus. Men maakt kennis met internet, e-mail, mappenbeheer en Word. Meer informatie is te vinden op ondergenoemde website.

Aanmelden
De cursus vindt plaats in het SSKW, Spuiweg 93 in Dordrecht. Aanmelden voor 25 augustus 2015, bij voorkeur via de website. Als dat niet lukt, kan men bellen, langskomen, of mailen. Geïnteresseerden wordt verzocht zich zo spoedig mogelijk aan te melden en te betalen.

Wanneer?
8 september 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
SSKW/Vrijwilligershuis
078-2000223
sharmila.soekhram@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl
Locatie:
Spuiweg 93
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.