Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spulletjesmarkt in De Prinsemarij

Spulletjesmarkt in De Prinsemarij

In De Prinsemarij en tussen het Paulusplein en de Nassauweg vindt zaterdag 12 september de Dag van Nieuw Krispijn plaats. Dit is een jaarlijks terugkerend groots wijkfeest met een braderie tussen 10.00 en 16.00 uur. Deze dag houdt Het Spectrum ook haar open dag in De Sterrenlanden en De Prinsemarij.
 
Tijdens de open dag van Het Spectrum kunnen bezoekers kennis maken met het brede aanbod aan servicediensten, zorg en activiteiten van Het Spectrum en zich laten informeren over de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om een woning van De Prinsemarij te bezichtigen.
 
Op de Dag van Nieuw Krispijn wordt in De Prinsemarij, Nassauweg 2, een spulletjesmarkt georganiseerd. Het is mogelijk om voor € 10,- een tafel te huren om uw spulletjes te verkopen. Aanmelden kan voor 5 september via email deprinsemarij@hetspectrum.nl of via telefoonnummer 06-53991173

Wanneer?
12 september 2015 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Het Spectrum
Locatie:
De Prinsemarij
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.