Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

‘God’s Great Club Tour’ met Martin Smith

‘God’s Great Club Tour’ met Martin Smith

Met zijn vorige band Delirious? begon Martin Smith ooit in een kleine ruimte, om uiteindelijk te eindigen in stadions. Inmiddels staat de Brit muzikaal op eigen benen en is hij, om het met zijn solo-werk te zeggen, ‘Back To The Start’.

Martin Smith presenteert zijn solo muziek zoals hij ooit begon: grootse muziek die moeiteloos stadions kan vullen, maar die je nu dichterbij dan ooit kunt beleven. De ‘God’s Great Club Tour’ komt op 12 september naar Bonfire.

Artiest & aanbiddingsleider Reyer zal het voorprogramma verzorgen.
Reyer (volledige naam Reyer van Drongelen) deelt niet alleen visie met Martin Smith. Zijn muziek weet de liefhebbers ook aan te spreken met een grote dosis energie, bezieling en een knipoog naar de dansvloer. Als artiest maakt Reyer regelmatig remixes waaronder één van Martin Smith’s ‘God’s Great Dance Floor’ vorig jaar. Reyer zal met band een voorprogramma verzorgen tijdens de drie komende concerten.

 

Wanneer?
12 september 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bonfire Dordrecht
Locatie:
Wijnstraat 117
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.