Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

In Ooesteryck:

In Ooesteryck:

In Ooesteryck: Tentoonstelling van kunstenaars uit de ateliers van Pictura
 
Tijdens de Open Monument Dagen organiseert Pictura een speciale tentoonstelling. Verschillende kunstenaars die hun atelier in Pictura hebben exposeren hun werk. Deze tentoonstelling heeft daarom de titel In Ooesteryck gekregen, een verwijzing naar het monumentale pand waar Pictura in is gevestigd. In Ooesteryck is van 11 tot en met 13 september te bewonderen. In het weekend zal ook de grafische werkplaats geopend zijn voor bezoekers.
 
De kunstenaars wiens werk te bewonderen is tijdens In Ooesteryck zijn: Dini Borst, Geerten ten Bosch, Led Brand, Sara Eijkelboom, Nico Hemelaar, Frits van der Horst, Maarten Mooren, Marleen Oud, Jan Willem van Welzenis en Ad Wesseling.
 
Kunstenaar Ad Koomans zal op 12 en 13 september aanwezig zijn in de grafische werkplaats voor tekst en uitleg.
 

Wanneer?
Van 11 september 2015 00.00 uur tot 13 september 2015 00.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
+31(0)78 6149822
info@pictura.nl
Locatie:
Voortsraat 190-192
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.