Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

The Maze-Runner Marathon

The Maze-Runner Marathon

September is de maand van meerdere filmevents in Cinema The Movies Dordrecht. De komende week de eerste twee:

Op woensdag 16 september presenteert The Movies Dordrecht een MARATHON-vertoning van THE MAZE RUNNER. Deel 1 van deze SF-saga over de 16 jarige Thomas en de Gladers, die via een doolhof aan hun gevangenschap ontsnappen, was vorig jaar een groot succes. Het wordt vertoond om 19:00 uur. Aansluitend de wereldpremière van deel 2: The Scorch Trials. De Gladers treffen buiten het doolhof een verwoeste wereld aan. Ze gaan op zoek naar de machtige organisatie WCKD, die hier de oorzaak van is en die de groep wil gebruiken voor levensgevaarlijke experimenten. Aanvang 21:15 uur.

Wanneer?
16 september 2015 van 21.15 tot 00.00 uur
Organisator
The Movies Dordrecht
Locatie:
The Movies aan de Nieuwstraat 60-62
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.