Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pannenkoekenwedstrijd

Pannenkoekenwedstrijd

Woon- en zorgcentrum De Merwelanden en SPAR Rivierenplein organiseren een pannenkoekenwedstrijd. In De Ontmoeting, de brasserie van De Merwelanden, kunnen deelnemers volgens hun eigen recept pannenkoeken komen bakken. De jury bestaat uit zowel kinderen als volwassenen. Zij proeven de pannenkoeken en kiezen de winnaar. De wedstrijd vindt plaats op woensdag 16 september vanaf 14.00 uur in De Merwelanden. Iedereen is welkom om aan deze wedstrijd deel te nemen. Aanmelden kan tot 9 september via activiteiten@demerwelanden.nl, facebook De Merwelanden of 078 750 20 25.

Wanneer?
16 september 2015 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Merw078 750 20 25elanden
Locatie:
De Merwelanden
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.