Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

open zaterdag bij Litaiji Fei wushu school Dordrecht met o.a chrisjewierook

In de Dr. L.L. Zamenhofflan 31  zaterdag 19 september open dag van 10 tot 15.30 er zullen tal van demonstraties, sessies en lezingen worden gehouden over Tai Chi, Half edelstenen, klankschalen . tevens lekkere hapjes en leuke hebbedingetjes

Wanneer?
19 september 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Lilian van Dijk
info@litaiji.nl
Locatie:
Dr L.L.Zamenhofflaan 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.