Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopmiddag ontmoetingskerk

Inloopmiddag ontmoetingskerk

Zaterdag 19 september is de start van onze kerkelijke activiteiten. Met  het thema “Goede buren” nodigen we mensen uit de directe omgeving (en toevallige passanten) van de Ontmoetingskerk uit voor een kopje koffie of thee.. Een mooie gelegenheid om onze buren te leren kennen én een mooie gelegenheid om u te laten zien wie we zijn. Komt u ook even een kijkje nemen; tussen 11:00 en 14:00 staat de koffie, met een koekje klaar op het plein achter de Ontmoetingskerk aan de Slangenburg (t.o. de Jumbo)..

Wanneer?
19 september 2015 van 11.00 tot 14.00 uur
Organisator
het kerkelijk opbouwwerk van de Ontmoetingskerk
scriba@ontmoetingskerk-dordrecht.nl
Locatie:
De Ontmoetingskerk aan de Slangenburg (wijk Sterrenburg)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.