Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag bij Litaiji

Open Dag bij Litaiji

Tai-Chi en Qi-gong, Klankschalensessies, lezing over mineralen, half/edelstenen en  lekkere hapjes en allerlei leuke hebbedingetjes met medewerking van,  Goof en Jacqueline Huijsmans, Chrisje Wierook. En Oosterse Pracht Papendrecht, met oa Tai Chi en Qigong demonstraties, van verschillende disciplines vanuit de Wushu

10% korting op de kennismaking van 3 maanden. Start beginnerscursus Tai chi  30 september 2015
Tijd 18:00 tot19:00 uur
 

Wanneer?
19 september 2015 van 18.00 tot 19.00 uur
Organisator
Litaiji
Locatie:
Dr. L.L.Zamenhofflaan 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.