Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ondernemers van harte welkom bij Prinsjesdagontbijt Visser & Visser in Dordrecht

Ondernemers van harte welkom bij Prinsjesdagontbijt Visser & Visser in Dordrecht

Tijdens het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser worden ondernemers bijgepraat over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota. Op donderdag 24 september 2015 zijn ondernemers en relaties van harte welkom voor het Prinsjesdagontbijt in Hotel van der Valk, Laan van Europa 1600 in Dordrecht van 7.30 tot 9.00 uur. D.J. (Dominic) Schrijer, Burgemeester Zwijndrecht, is gastspreker tijdens de bijeenkomst.

Spreker mr. A.J.J. (Harold) van den Berge, fiscalist bij Visser & Visser, geeft een presentatie met een heldere toelichting wat de gevolgen voor ondernemers zijn van de plannen van het kabinet. Ook is er gelegenheid voor de aanwezigen om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt.

Het belooft een interessante en boeiende bijeenkomst te worden. Aanmelden voor het Prinsjesdagontbijt kan via  www.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt.

Het Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser is inmiddels een jarenlange traditie. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats op zeven locaties in Nederland: Apeldoorn, De Bilt, Dordrecht, Goes, Gorinchem, Ouddorp en Ridderkerk.

Wanneer?
24 september 2015 van 07.30 tot 09.00 uur
Organisator
Visser & Visser
Locatie:
Van der Valk Hotel Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.