Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Vlijpark Herfstfair

De Vlijpark Herfstfair

De jaarlijkse VLIJPARK HERFSTFAIR van de Amateur Tuindersvereniging Dordrecht is er weer op zaterdag 26 september van 13:30 tot 16:00 uur én Het Vlijpark krijgt dan het 'Internationaal diploma voor Ecologische Tuinparken' uitgereikt.

Bezoekers met een vrijwilligerspas van het SSKW krijgen 10% korting op de aankoop van planten. Het Vlijpark vindt u aan de Nieuwe Noorpolderweg nabij vv Oranje Wit.

De jaarlijkse herfstfair van de Dordtse volkstuinvereniging Het Vlijpark vindt plaats op zaterdag 26 september van 13.30 tot 16.00 uur.
 
De Kwekerij van Het Vlijpark geeft dit jaar een overvloedige oogst te zien: een prachtig assortiment tweejarigen, waaronder verschillende soorten stokroos (de ‘More in Love’, bijvoorbeeld). Voor wie in het voorjaar op een schaduwrijke plek in zijn tuin indrukwekkende bloemen wil zien, is er volop wit vingerhoedskruid. Verder zijn er muurbloem, duizendschoon en de koninklijke damastbloem.
 
Veel keus is er in vaste planten als kitaibelia, monarda, gaura, salvia, roze zonnehoed, rudbeckia, knolzijdeplant en diverse kleuren ridderspoor en lupine. Wie van siergrassen houdt, kan kiezen uit vedergras, muskietengras, bronzen parelgras en lampepoetsersgras. Als altijd zijn er tongstrelende appels, dito peren en oogstrelende pompoenen.
 
Dit alles is te koop voor prijzen, zacht als boter die lang in de zon heeft gelegen. Wie beschikt over een vrijwilligerspas van de SSKW krijgt bovendien een korting van 10%.
 
Deze fair krijgt een extra feestelijk tintje door de uitreiking van het internationaal diploma voor ecologische tuinparken aan het Vlijpark.
Namens het 'Office International de Coin de Terre et des Jardins Familiaux' zal een vertegenwoordiger van de landelijke koepelorganisatie voor hobbytuinders Het AVVN deze uitreiking verrichten. Na de vorig jaar behaalde nationale vier stippen voor het Keurmerk Natuurlijk Tuinieren, nu ook internationale erkenning! De Wethouder voor oa milieu en duurzaamheid Rik van der Linden  zal een schaap voor insecten onthullen...
 
Kom dus voor een hapje, een drankje en een plantje naar de Nieuwe Noordpolderweg 1 ( Van uit het centrum de Noordendijk op en bij de sportvelden van Oranje-Wit linksaf ).

Wanneer?
26 september 2015 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Het Vlijpark
Locatie:
Het Vlijpark
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.