Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start leesgroep filosofie in Dordrecht

Start  leesgroep filosofie in Dordrecht

Start  leesgroep filosofie in Dordrecht

In samenwerking met boekhandel  Vos & Van der Leer organiseert Stichting Senia op zaterdag 26 september  om 10.00 uur een informatiebijeenkomst  voor mensen  die belangstelling hebben voor een leesgroep filosofie. De informatiebijeenkomst vindt plaats  bij Boekhandel  Vos& Van der Leer  op de Voorstraat in Dordrecht en is bedoeld voor belangstellenden uit de regio. De toegang is gratis en vrijblijvend.

Voor meer info, klik hier.

Wanneer?
26 september 2015 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Senia
Locatie:
Boekhandel Vos & van der Leer
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.