Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Marieke Ooms en leerlingen Albert Zwaan

Expositie Marieke Ooms en leerlingen Albert Zwaan
Op maandag 17 augustus starten er twee mooie exposities in Stadsbibliotheek Dordrecht. T/m 26 september zijn de vitrines gevuld met producten van designer/ondernemer Marieke Ooms, en worden de muren gesierd door werken van leerlingen van schilder Albert Zwaan. Beide exposities zijn gratis te bewonderen tijdens openingsuren van de Bibliotheek.
 
Marieke Ooms
De Dordtse Marieke Ooms is een creatieve duizendpoot. Ze ontwerpt stoffen, woonaccessoires en producten voor hippe kids. Deze verkoopt ze via haar webwinkel www.indie-ish.nl en in haar Concept Store aan de Voorstraat. Marieke laat zich inspireren door de wereld om haar heen. Natuur, kleuren, patronen, mensen en citytrips geven de ontwerpster veel inspiratie om aan de slag te gaan. Voor haar expositie heeft ze een aantal favoriete producten geselecteerd, de ene nog leuker dan de ander. Mariekes selectie is te zien van 17 augustus t/m 26 september.
 
Leerlingen van Albert Zwaan
Albert Zwaan is een welbekende Dordtse kunstenaar. Als autonoom schilder heeft hij op veel gerenommeerde podia geëxposeerd, en is zijn werk in meerdere collecties opgenomen. Daarnaast geeft hij schilderlessen, waarbij het zwaartepunt ligt op het experiment, het uitdrukken van materie en het schilderplezier. Van 17 augustus t/m 26 september sieren de werken van zijn leerlingen de muren van Stadsbibliotheek Dordrecht. Op donderdag 20 augustus is daar in de Blauwe Kamer om 18.00 uur de officiële opening van de expositie, waarbij iedereen van harte welkom is. Meer informatie over de schilderlessen van Albert Zwaan is te vinden op www.albertzwaan.nl.
 
In het kort
Wat:  exposities Marieke Ooms en leerlingen Albert Zwaan
Waar:  Stadsbibliotheek Dordrecht, Groenmarkt 153
Wanneer: 17 augustus t/m 26 september
Voor wie: iedereen
Toegang: gratis

 

Wanneer?
Van 17 augustus 2015 00.00 uur tot 26 september 2015 00.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
078 620 55 00
service@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.