Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muziekinstrumenten maken van elektrisch speelgoed

Muziekinstrumenten maken van elektrisch speelgoed

Zondag 27 September komt de fervente circuit bender en instrument modifier/designer Tasos Stamou naar DOOR voor een workshop en concert. Tijdens de workshop leer je om geluidmakend speelgoed om te toveren tot je eigen instrument. Het is een 'hands-on' workshop met veel tips om op de meest effectieve manier ieder geluids-speelgoed gemakkelijk te hacken en om te bouwen tot operationeel muziekinstrument. Er zijn apparaten aanwezig, maar je kan ook je eigen speelgoed of apparaat meenemen. Na afloop neem je je gemaakte instrument uiteraard mee naar huis.

's Avonds geeft Stamou een concert waarin hij zijn gehackte creaties live gebruikt. Het voorprogramma bij dit concert wordt verzorgd door Logosamphia. De workshop begint om 13.00 en kost 45 euro p.p. en aanmelden gaat via doordordrecht@gmail.com. Het concert begint om 19.30 en is gratis.

Wanneer?
27 september 2015 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR Dordrecht
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.