Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Persbericht “Eikels” tellen in de Nieuwstraat in Dordrecht

Persbericht  “Eikels” tellen in de Nieuwstraat in Dordrecht

Tijdens de 8e Smaakmarkt op zondag 27 september 2015 in de Nieuwstraat in Dordrecht kunnen  bezoekers raden hoeveel eikels er in een pot zit en kunnen zij zo prijzen winnen. Maar er wordt tijdens de Smaakmarkt ook koffie gemaakt van eikels. Verder een groot aantal verschillende ondernemers op de markt die van alles te doen hebben met Smaak. De Smaakmarkt is er vanaf 12uur.

Voor de 8e keer is er de Smaakmarkt in de Nieuwstraat, de derde keer tegelijk met Dordt pakt uit. Ook dit keer zijn er veel nieuwe gezichten in de straat, want elk jaar vragen we vooral nieuwe bedrijven om mee te doen. Dus ook dit jaar weer veel afwisseling in de straat. Dit jaar alleen NIET meer om alleen om te proeven, maar vooral kennis maken met het bedrijf door informatie en door dan gewoon een proefproduct te kopen!

Het stimuleren van MOED! Dat kan al op zaterdag maar ook op zondag bij Soepel therapie & massage.  De Smaakmarkt start op zondag om 12uur en dan kun je terecht voor een heerlijke Weedburger bij Daank Kookt en ook haar eigen burger is dan te koop aan de kraam. Het  restaurant zelf en ook het terras zijn gewoon open deze zondag.  
Verder te koop deze zondag:
heerlijke cupcakes en taarten van Miekes cupcakes
heerlijke eikelkoffie bij Passie voor Puur
oesters en gerookte vis van de nieuwe viscateraar in Dordrecht: Vislicious
heerlijk brood van de Koffiecorner
biologische Ijsthee van VB Bubbelthee en thee van een heel nieuw theeconcept!
eigen gemaakte jam, opbrengst gaat naar Stichting Dordrecht- Bamenda,
Illy Koffie en producten bij de Theewinkel even iets verder op in de Nieuwstraat
En daarnaast veel informatie over de Trouwbeurs van 12 maart 2016 en over de  Drechtse stadsboer.

Al met al weer heel wat te beleven en te proeven op de Smaakmarkt op zondag 27 september 2015 van 12uur.

Wanneer?
27 september 2015 van 12.00 tot 00.00 uur
Organisator
Smaakmarkt
Locatie:
Nieuwstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.