Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Salades eten bij Gemeente Immanuel.

Salades eten bij Gemeente Immanuel.

Nu de vakantieperiode voorbij is wordt er weer gestart met de maandelijkse gemeente maaltijden bij Gemeente Immanuel. Op zondag 27 September eten we heerlijke salades. De maaltijd is toegankelijk voor iedereen en mee-eten is gratis.
We zien weer uit naar uw komst!
De deuren gaan open om 11.45 uur en om 13.00 uur worden ze gesloten.
Het adres is Lange Breestraat 24-26.

Wanneer?
27 september 2015 van 11.45 tot 13.00 uur
Organisator
Gemeente Immanuel
Locatie:
Lange Breedtraat 24-26
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.