Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

​''​Schuim​''​ wordt h​ét​​ bierfestival in ons mooie Dordrecht

​''​Schuim​''​ wordt h​ét​​ bierfestival in ons mooie Dordrecht

​De ingrediënten van dit allereerste Dordtse bierfestival zijn heerlijke speciaalbieren van ​zes​ topbrouwers uit ​Nederland​, ​diverse ​Italiaanse specialiteiten van​ Pizzeria​ Otto e Mezzo en gezellige muziek​ van DJ Rico​. Dit alles zal gaan zorgen voor een mooie laatste septemberzondag.

Om deel te nemen aan dit leuke festival hoef je maar één ding te doen:

​b​ij binnenkomst ​op het kleine festivalterrein op de Vismarkt ​het enige echte SCHUIM-bierglas aanschaffen! Alléén met dit glas ben je er zeker van dat je kan genieten van al het moois dat de brouwers presenteren.

​Via onze Facebookpagina verklappen we één voor één de namen van onze deelnemende brouwers. ​https://www.facebook.com/events/397398907136738/

Het ​festival​terrein is grotendeels overdekt dus mocht er onverhoopt slecht weer op komst zijn, kan een ieder alsnog ongestoord van zijn/haar heerlijke biertje genieten​.​

In samenwerking met Café de Tijd wordt er op deze dag ook een bierverkiezing gehouden. Iedere bezoeker krijgt de mogelijkheid om

​ee​n stem uit te brengen op zijn favoriete bier. Uit alle stem​formulieren​ z​ullen​ een​ aantal​ gelukkige winnaar​s​ worden geloot​ die een door de brouwers beschikbaar gestelde prijs zullen winnen​. Daarnaast zal het ​winnend​e bier later in het jaar terugkeren als ‘Bier van de Maand’ in Café de Tijd​ op de Voorstraat 170 te Dordrecht​.

De betaling van de bieren dient te geschieden via consumptiemunten die voor deze dag zullen worden gehanteerd n alléén per pin worden verkocht bij Otto e Mezzo​.

Wanneer?
27 september 2015 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Alex Oldenziel, ​Rob Verkerk​ en Peter Paul van der Hout
Locatie:
Festivalterrein Vismarkt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.