Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Daptone Records & the Beatclub presenteren Saun & Starr (+ video)

Daptone Records & the Beatclub presenteren Saun & Starr (+ video)

Op maandag 28 september zal er weer een legendarisch soul concert gaan plaatsvinden in het Dordtse Dolhuis. The Beatclub is er met het boeken van Saun & Starr (al)weer in geslaagd een van de ‘hotste’ hedendaagse soulacts van dit moment vast te leggen.

Saun & Starr (Brooklyn, NY) mochten de afgelopen jaren als ‘The Dapettes’ de achtergrond vocalen verzorgen voor niemand minder dan Sharon Jones & The Dapkings. Tijdens deze shows kregen de dames ook de gelegenheid zelf in de spotlight te treden. Het duurde niet lang of Saun & Starr was daarmee een feit. Het kon natuurlijk niet uitblijven en begin dit jaar verscheen dan ook de eerste solo plaat van het duo getiteld ‘Look Closer’. Een album vol fijne soul liedjes met composities van The Dapkings. Een droomcombinatie dus!

Na een uitgebreide voorjaars toer in de States is het dan dit najaar de hoogste tijd voor een eerste uitgebreide Europese tour waarbij ook – traditiegetrouw – The Beatclub niet zal worden over geslagen. Het Nederlandse succes voor praktisch alle Daptone acts begon tenslotte ooit in Dordrecht.

The Beatclub wist in het verleden al acts te contracteren als Sharon Jones & The Dapkings, Lee Fields & The Expressions en The Budos Band vlak voor deze zouden doorbreken bij het grote publiek en zij trekkers zouden worden op grote festivals als North Sea Jazz. Veel leuker is het natuurlijk deze artiesten van dichtbij te kunnen beleven in een intieme setting als het het Dordtse Dolhuis, ook wel ‘The Temple of Soul’ van Dordrecht genaamd.

Op maandag 28 september is het zover. Wie van fijne authentieke Soul houdt kan dit optreden maar beter niet missen! De deuren zijn vanaf 20u open en deejay Phil Martin zal de avond verder muzikaal omlijsten. Kaarten a 15 euro zijn in de voorverkoop uitsluitend via de website www.beatcollective.nl te bemachtigen. Op de avond zelf kan men – als er nog kaarten zijn – aan de deur terecht voor 17,50 euro maar let op: de capaciteit van het Dolhuis is beperkt en op is op!

•       Daptone & The Beatclub present: Saun & Starr
•       Maandag 28 september 2015
•       Dolhuis – Dolhuisstraat 55, Dordrecht
•       deur 20:00u
•       tickets 15 euro voorverkoop via www.beatcollective.nl of 17,50 euro aan de deur

Wanneer?
28 september 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Dolhuis
Locatie:
Dolhuisstraat 55
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.