Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inspiratieavond over tijdelijk gebruik grond

Inspiratieavond over tijdelijk gebruik grond

De gemeente houdt op maandag 28 september een inspiratieavond over het tijdelijk gebruik van braakliggende terreintjes. Wie op een van de terreintjes aan de slag wil, is welkom. Ook wie een idee heeft voor een andere locatie kan inspiratie komen opdoen.

Voor meer info: klik hier.

Wanneer?
28 september 2015 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
weizigt@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.