Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert van Jonah Matranga en Frank Doesburg

Concert van Jonah Matranga en Frank Doesburg

Jonah Matranga [US], de frontman en zanger van alternative/emo-band Far uit Sacramento, is op doorreis en zal speciaal voor DOOR een stop maken in Dordrecht. Naast Far is hij ook bekend van zijn band New End Original, solo als Onelinedrawing en zijn samenwerkingen met oa Deftones en Linkin Park's Mike Shinoda.

In recente jaren brengt hij muziek uit onder zijn eigen naam. Jonah is een groot voorbeeld binnen en voorloper van de Emo scene, door zijn zeer persoonlijke benadering en soms bijna breekbare stem. Hij zal tijdens deze avond materiaal spelen van recente releases, nummers van de bands waar hij in heeft gezeten en covers die passen bij de setting en de avond.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Frank Doesburg, bekend van Johnny Knows en Punkrock band Translated, is net als Jonah een rockzanger die zich slechts gewapend met een akoestische gitaar prima staande weten te houden. Aanvang 19.30 en de entree is € 5,-

Wanneer?
29 september 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR Dordrecht
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.