Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Meerwaarde van Onkruiden

De Meerwaarde van Onkruiden

Onbekend maakt onbemind. Langs bermen en in de velden bevinden zich vele planten waarvan de zaden door vogels gegeten worden. De heer A.van Mingeroet zal over dit gedeelte van de vogelhobby op maandag  5 oktober as een lezing houden bij vogelvereniging "DE VOLIERE" in Dordrecht.

U bent van harte welkom vanaf 19.30u in de zaal van "De Luchtbode", Gravensingel 110 in Dordrecht. Toegang is gratis en de koffie staat klaar.
Voor meer info: hr. E. Buizer 0636208353
 

Wanneer?
30 september 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vogelvereniging 'De Voliere'
Locatie:
Gravensingel 110 (Wijk Dubbeldam)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.