Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Langste Eettafel van Nederland

Vrijdag 2 oktober doet Resto VanHarte Dordrecht mee aan De Langste Eettafel van Nederland:In het kader van de week van de eenzaamheid doet ook Resto VanHarte Dordrecht dit jaar weer mee aan het organiseren van De Langste Eettafel van Nederland. Wij sluiten hiermee aan op het landelijke initiatief van Coalitie Erbij. Met de Langste Eettafel van Nederland wil zij een laagdrempelig en gezellig evenement creëren tijdens de Week van de eenzaamheid. Het stimuleert mensen om anderen mee te nemen en hen uit een isolement van eenzaamheid te halen en het is de bedoeling dat in het hele land mensen met elkaar aan tafel gaan.Via een website zijn de tafels aan te melden en online worden zij met elkaar verbonden tot De Langste Eettafel van Nederland. Zo ontstaat - virtueel - een kilometerslange eettafel. Een mooie manier om een gezellige avond te hebben en heerlijk te eten. Op vrijdag 2 oktober kunt u bij Resto VanHarte Dordrecht aanschuiven aan De Langste Eettafel dit keer met een kleine twist. Om het mogelijk te maken dat echt iedereen in de gelegenheid wordt gebracht om deze avond mee te dineren en aan te schuiven vragen wij de gasten een iets grotere bijdrage dan anders. Hiermee maakt u het mogelijk dat degenen die het echt niet kunnen missen deze avond toch kunnen bijwonen en zij kunnen genieten van het gezelschap. Het thema van de week van de eenzaamheid is dit jaar niet voor niets kom erbij en verbindt.Wij vragen voor deze avond eenmalig een bijdrage van 10 Euro en 7 euro per persoon ( ipv de reguliere 7 euro en 4 euro per persoon), met uw gift bezorgt u niet alleen uzelf een gezellige avond maar geeft u ook een ander een mooie avond kado. Hoe mooi is dat?Doelstelling van Stichting Resto VanHarte is om zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact te laten komen om zo gezamenlijk eenzaamheid te bestrijden.Wij als Resto VanHarte willen dit graag met u mogelijk maken. Doet u mee?De avond begint om 18.00 uur tot 20.00 uur. Inloop vanaf 17.30 uur.Locatie bewonersbedrijf Crabbehoeve, Van Karnebeekstraat 2, 3317 KX Dordrecht.Voor vragen kunt u terecht bij Mascha Lageweg 06 50124182 of m.lageweg@restovanharte.nlReserveren kan via www.restovanharte.nl of via de telefoon op 0900 900 3030, op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (10 ct/min).

Wanneer?
2 oktober 2015 van 17.30 tot 20.00 uur
Organisator
Resto VanHarte Dordrecht
0650124182
m.lageweg@restovanharte.nl
Locatie:
Van Karnebeekstraat 2, 3317 KX Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.