Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ToBe gaat Vreemd met: Oliver Pesch

ToBe gaat Vreemd met: Oliver Pesch

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl

Oliver Pesch is een zeventienjarige singer/songwriter met grote dromen om ooit door te breken in de muziek. Hij is bezig aan de vooropleiding van de Rockacademie in Tilburg en hoopt zijn carrière in muziek voort te kunnen zetten.
Hij graag speelt nummers waarin hij zich kan vinden en die hem raken of inspireren. Zijn grote voorbeeld is John Mayer en hij speelt dan ook graag nummers van hem. Andere artiesten zoals Jason Mraz en Bruce Springsteen spreken hem ook aan. Hij is sinds kort aan eigen repertoire gaan werken in het genre pop en folk.

Rond 21.30 start de jammsessie en het open podium.
Foto: Arjan van Bommel
 

Wanneer?
2 oktober 2015 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
Café De Vreemde Eend
Locatie:
Bagijnhof 27
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.