Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Maarten Teekens & Sanne Monster live bij Daantje

Maarten Teekens & Sanne Monster live bij Daantje

Op zaterdagmiddag 3 oktober verzorgen singer-songwriters Maarten Teekens en Sanne Monster een optreden bij Daantje – Food & Drinks. De start van een nieuwe reeks live optredens in de nieuwe lunchroom van Daantje in de Nieuwstraat.

Daantje zal maandelijks live muziek gaan programmeren op de zaterdagmiddag. Een nieuw concept. Een klein optreden na het shoppen. Onder het genot van een drankje en eventueel hapje kunt u genieten van akoestische live muziek van zeer getalenteerde musici. Daantje heeft al een druk programma geboekt voor komende maanden met o.a. de Popronde 2015, Karyn Ellis en Marina Marina, twee Canadese singer-songwriters.

De Dordtse zanger-gitarist Maarten Teekens wordt blij van een mooie melodie, ontrafelt dagelijks akkoordenschema’s en wordt ontroerd door een gevoelig gezongen stuk tekst. In het bijzonder uit vervlogen tijden. Na jarenlang eigen werk gebracht te hebben met zijn band BluefisH legt hij zich nu toe op het brengen van de zogeheten pareltjes uit de popmuziek. In het vwild is hij te zien bij het muzikale tekenavontuur “Het Kleurfeest” of het rock ‘n roll duo The Wanderers.

De Dordtse zangeres en liedjesschrijver Sanne Monster was eerder op vele podia te zien met de soulband Laura Vane & the Vipertones. De afgelopen jaren heeft ze de tijd genomen voor haar eigen repertoire

Haar muziek wordt omschreven als moderne roots muziek, invloeden van country, blues en soul zijn duidelijk hoorbaar. Ze raakt je met haar persoonlijke verhalen en bijzondere stem. Krachtig, maar ook intiem en breekbaar.

In het monumentale pand aan de Nieuwstraat 25, waar voorheen het restaurant De Dulle Griet gevestigd was, is tegenwoordig het volledig plantaardige restaurant “Daantje” gevestigd. Je kunt er komen genieten van snelle, eenvoudige, maar voornamelijk biologische en volledig plantaardige lekkernijen. Daantje kiest heel bewust voor volledig plantaardig, omdat steeds meer mensen de keuze maken om te stoppen of in ieder geval te minderen met vlees en vis. Ze wil mensen graag laten proeven dat een dagje plantaardig heel lekker is. Ze hoopt mensen te inspireren met haar gerechten.

Vanaf 15:30 uur gaan ze spelen. Het is gratis entrée en duurt tot 17:30.

Zaterdag 3 oktober 2015
Plaats: Daantje – Food & Drinks
Adres: Nieuwstraat 25

Tijd: 15:30-17:30

Wanneer?
3 oktober 2015 van 15.30 tot 17.30 uur
Organisator
Daantje - Food & Drinks
Locatie:
Daantje - Food & Drinks
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.