Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom naar de Is-muziek-wat-voor-jou-week

Kom naar de Is-muziek-wat-voor-jou-week

Wil je graag iets doen op het gebied van Muziek, maar weet je nog niet of het WAT voor jou is? Kom dan van maandag 28 september tot en met zaterdag 3 oktober naar de Is-MUZIEK-wat-voor-jou-week in Dordrecht.

Tijdens deze week ben je van harte welkom om te komen kijken of meedoen met de diverse muziekcursussen, koren & orkesten en popbands  in het Energiehuis, basisschool Johan Friso en in basisschool het Kristal. De lessen zijn gratis te volgen en van te voren aanmelden is niet nodig. Op www.tobe.nl/agenda staat per dag een rooster, zodat je precies weet welke les waar en wanneer is.

Kindercursussen Muziek
ToBe heeft een aantal leuke en leerzame Muziekcursussen voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Voor de allerkleinsten is er Muziek op Schoot, Muziek voor Peuters en Muziek voor Kleuters. Daarna kun je in de oriëntatiecursus Kies een Instrument meer leren over de instrumenten en de beginselen van het muziek maken. In de InstrumentKlassen zoals DwarsfluitKlas, GitaarKlas, PianoKlas, SlagwerkKlas of de VioolKlas heb je met een groepje kinderen les en leer je spelen op een instrument. Kies je voor Popmuziek, volg dan de cursus Popschool4Kids in de Popcentrale.

Koren en Orkesten
Naast de muziekcursussen ben je deze week ook welkom bij de vele koren & orkesten die ToBe rijk is. In het Energiehuis repeteren onder andere het Popkoor, het Kinderkoor, het Turks Volksmuziekkoor, Elongo (Afrikaans Koor en percussie) en het Gospel & Soulkoor Heart(2)Beat. Ook is het deze week mogelijk de repetities bij te wonen van het Blokfluitensemble, Cappuccino Orkest, het Beginnersensemble, de ToBe Bigband, het Klarinetcollectief en het Drechtsteden Jeugdorkest.

Popschool
Ben je 12 jaar of ouder en heb je ambities om in een popband te spelen? Kom dan dinsdag 29 september naar de Popcentrale en bezoek de repetities van de Popschoolbands.

Wanneer?
Van 28 september 2015 00.00 uur tot 3 oktober 2015 00.00 uur
Organisator
Tobe Cultuurcentrum
088-8885372
info@tobe.nl
Locatie:
Locatie Energiehuis Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.