Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

La Banda Bardi zingt in Pictura

La Banda Bardi zingt in Pictura

Chi soffre speri
 
Na het succes van het optreden vorig jaar geeft La Banda Bardi op zondag 4 oktober om 15.00 opnieuw een vocaal concert, genaamd Chi soffre speri, in de grote zaal van Pictura. Onder leiding van Joost van der Linden zingt dit ensemble werken van Frescobaldi, Landi, Mazzocchi, d’India & Monteverdi. De toegang voor dit concert is gratis.
 
Chi soffre speri is een programma met vroege 17e-eeuwse vocale muziek. Karakteristiek voor dit programma is de emotionele geladenheid ervan. Lijden kan alleen als je weet wat liefde is. En hij die lijdt zal ook hoop hebben want ondanks dit wrede afscheid dat zijn ziel en leven doet verdwijnen is hij gelukkig want zijn hart blijft bij jou.
 
La Banda Bardi is een projectensemble dat is opgericht om ervaren amateurzangers te leren zingen in een ensemble. De samenstelling wisselt per project. Ieder project wordt afgesloten met een of meer presentaties. De muzikale leiding is in handen van tenor Joost van der Linden.

Wanneer?
4 oktober 2015 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
+31(0)78 6149822
info@pictura.nl
Locatie:
Voortsraat 190-192
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.