Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Eerste Dordts Oktoberfest bijna uitverkocht

Eerste Dordts Oktoberfest bijna uitverkocht

Organisator By Lipman en Restaurant Chez Heeren Jansen halen de Duitse gezelligheid naar Dordrecht op 3 oktober a.s. op het Dordts Oktoberfest. Met een grote blauw – witte biertent op de kade bij Chez Heeren Jansen, heerlijk Duits eten, grote pullen bier, houten bierbanken en met een compleet après-ski muziekprogramma belooft het één groot feest te worden.

Er worden ruim 200 mensen verwacht, uiteraard in Tiroler kleding. Op dit moment zijn er nog een aantal all-in sponsortafels en kaarten beschikbaar. Meer informatie over het reserveren van tafels en kaarten en het programma is te vinden op de website www.dordtsoktoberfest.nl of direct via By Lipman. Jetzt geht’s los op 3 oktober van 18.00- 01.00 uur.

Wanneer?
Van 3 oktober 2015 18.00 uur tot 4 oktober 2015 01.00 uur
Organisator
By Lipman en Restaurant Chez Heeren Jansen
Locatie:
Restaurant Chez Heeren Jansen
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.