Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lenya in Energiehuis

Optreden Lenya in Energiehuis, Dordrecht. 7 oktober 2015 om 19.30 Deuren open. 20.00 Big Band Barendrecht. 21.00 Lenya. Entree €7,50. Opzwepende, sprookjesachtige popsongs van de Rotterdamse Lenya (Julia Reinhold). Gedragen door een bijzondere 5-mansformatie, met oa. viool, accordeon en electrische gitaar.Op debuut-EP ʻBackwoodsʼ (2012) introduceert Lenya zichzelf en oogst lovende recensies. Haar debuutalbum, geproduceerd door Jakob Sigmond (gitaar Blaudzun), verschijnt in het voorjaar van 2016.“Het is knap dat Lenya in een EP met slechts vier songs toch zon diversiteit en dynamiek kan laten horen. [...] Met name “The Collector” bewijst dat Lenya grote kwaliteiten heeft, zowel als songwriter als als zangeres.” (3voor12 Zuid-Holland)Lenya (Julia Reinhold): zang, gitaar, piano / Franc Timmerman: bas, zang / Michiel van Elk: piano, accordeon / Jorien Muste: viool / Mathijs Peeters: gitaar / Lasse Groeneveld: drumshttp://www.facebook.com/lenyamusic

Wanneer?
7 oktober 2015 van 19.30 tot 22.30 uur
Locatie:
Locatie Energiehuis Noordendijk 148
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.