Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Een bord vol, voorstelling om op te eten

We gaan met eten spelen. De Voorstelling Een bord vol van Iwan Dam is niet alleen een toneelstuk en maar ook een les over scheikunde, natuurkunde en biologie.

Iwan Dam speelt een wetenschapper die een opdracht heeft gekregen van een belangrijke professor. Hij moet iets heel bijzonders maken. En als de professor dat goed vind mag hij mee naar Amerika en dat wil hij graag. Maar Iwan weet het niet meer. Misschien kun jij hem helpen met ideeën en, als het niet te moeilijk is, ook helpen met uitvoeren!

Praktische informatie
Datum: woensdag 7 oktober
Tijd: 13.30 - 14.30 uur
Locatie: bibliotheek Stadspolders Dordrecht
Voor wie: 6 - 12 jaar
Prijs: gratis

Aanmelden via de website.

Wanneer?
7 oktober 2015 van 13.30 tot 14.30 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet Stadspolders
Locatie:
Dudokplein 211
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.