Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Arend van Dam, interactieve vertelvoorstelling

En zo... is het echt gebeurd

Een reis door de geschiedenis, van ontstaansverhaal tot wetenschappelijke ontdekking. Lang geleden probeerden de mensen de wereld om hen heen te verklaren aan de hand van verhalen. Dankzij allerlei ontdekkingen maakten die verzonnen verhalen plaats voor wetenschap. Maar ook over die wetenschap zijn spannende verhalen te vertellen.

De verhalenbundels van Arend van Dam staan vol wonderlijke uitvindingen en ontdekkingen. Van de eerste aardappel en de eerste tulp tot de eerste auto en het eerste vliegtuig. De schrijver vertelt over bijzondere momenten in de geschiedenis. Op een dag bouwden de gebroeders Spijker een koets. Een koets van goud. Maar ze droomden van iets heel anders: een eigen racewagen.

En vertel eens, welke uitvinding ken jij?

Praktische informatie
Datum: woensdag 7 oktober
Tijd: 15.00 - 16.00 uur
Locatie: Stadsbibliotheek Dordrecht
Voor wie: 6 - 12 jaar
Prijs: gratis

i.s.m. Kinderboekwinkel De Giraf

Aanmelden via de website.

Wanneer?
7 oktober 2015 van 15.00 tot 16.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.